Birdpics4u

Posted on

Hallo, de website is bijna af. Neem een kijkje en laat eventueel een bericht achter, ik ben benieuwd wat je van de side vindt. Laat gerust weten als ik vogel mogelijk verkeerd heb benoemd, sommige meeuwen of kleine bruine zangvogeltjes zijn soms behoorlijk lastig te determineren. Suggesties om dingen te veranderen of toe te voegen zijn altijd welkom.

8 Replies to “Birdpics4u”

 1. Hallo Fred,
  Jouw website even weer bezocht. Weer mooie foto’s! De groenling in Fochteloërveen is volgens mij een geelgors. De mooie tijd komt er weer aan, na de winter nu weer zin aan de lente! Wie weet treffen we elkaar weer eens in de Onlanden.
  Groet, Harriëtte

  1. Hallo Harriëtte,
   Bedankt voor je scherpe blik, ik heb het even gecheckt en het is inderdaad een geelgors. Ik zal het aanpassen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar, in dat geval zie ik je vast wel weer een keer in de Onlanden. Succes bij het vogelen en tot ziens.
   Groet, Fred

 2. Dag, wij ontmoetten elkaar gisteren, 14 oktober, in de Onlanden. Mooie site, mooie foto’s. Een commentaartje: de foto’s van de slechtvalk op Texel laten een sperwer zien, denk ik.
  Groet,
  Kees Quaadgras

  1. Dag Kees, bedankt voor je compliment en je opmerking mbt de slechtvalk, dit is idd een sperwer, heb het inmiddels aangepast. Gelukkig paar dagen later een mooie slechtvalk in de Lauwersmeer kunnen fotograferen.
   Vriendelijke groet
   Fred

  1. Dankjewel wel Harriëtte, ik probeer wekelijks te updaten. Daarnaast ben ik nog steeds bezig om de site nog wat te verbeteren.

  1. Bedankt Pieter, de site sinds kort ‘in de lucht’, kom gerust nog eens langs, ik update wekelijks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *